Grote kans dat je mij als eerste van het team spreekt wanneer je belt. Wanneer je in Hardenberg op bezoek komt dan zien we elkaar daar, want dat is de locatie waar ik werk.
Gastvrijheid vind ik heel belangrijk. Ik geef je graag duidelijke en heldere informatie via de telefoon of e-mail en ik heet je van harte welkom als je bij ons een afspraak hebt. Ik wijs je letterlijk en figuurlijk de weg. Als je bij ons een afspraak hebt dan zorg ik dat je koffie, thee of iets fris kan pakken. Het is al spannend genoeg als je bij ons komt om hulp te vragen, dan vind ik het juist belangrijk dat je je op je gemak voelt.

Ik regel heel veel administratieve taken voor het team. Dit vind ik belangrijk en ook heel leuk om te doen. Dit geeft namelijk jouw hulpverlener de ruimte om er helemaal voor jou te zijn. Wat ik bijvoorbeeld doe? Ik beantwoord de telefoon en de e-mails, ik verstuur de brieven en zorg dat de vergaderingen goed zijn voorbereid. Ook heb ik veel contact met de gemeente en onze Zorgadministratie om ervoor te zorgen dat jouw zorg wordt betaald.
Daarnaast mag ik graag meedenken hoe alles nog beter kan. Niet alleen in de onderlinge samenwerking, maar ook zeker met jou!

Sommigen zeggen wel eens tegen mij: jij bent het cement en de smeerolie voor het team en alle cliënten. En dát vind ik mooi, dat is precies wat ik graag wil zijn.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Abonneer op Christine Hesselink-Bos