Wat betekent corona voor jouw behandeling?  

Door het coronavirus hebben we onze gebouwen en werkwijzes aangepast. Denk bijvoorbeeld aan speciale looproutes, minder stoelen in de wachtkamer en meer afstand in de behandelkamer. Zo kunnen we je veilig ontvangen en kunnen onze collega’s veilig werken. We blijven ook gewoon werken met beeldbellen en met telefonisch contact, zodat we flexibel contact met je kunnen houden.

We volgen bij ons werk altijd de actuele richtlijnen van de overheid en RIVM.

Mondkapjes

In de de gebouwen waar we werken volgen we het dringende advies van de overheid om een mondkapje te gebruiken in openbare ruimten. Zodra je zit, mag het mondkapje af.

Als je geen mondkapje wil of kan gebruiken, overleg dat dan met het beheer of met je contactpersoon. 

Onze corona-huisregels

Op elke locatie hangen posters met specifieke aanwijzingen voor die locatie. Deze regels gelden voor iedereen. Via je behandelaar of contactpersoon hoor je wat de regels voor jouw afspraak betekenen. Vindt de afspraak bij jou plaats, dan gelden uiteraard ook de basisregels van het RIVM.

De belangrijkste maatregelen:

  • gebruik een  mondkapje in openbare ruimten 
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Geef geen hand
  • Hoest/nies in je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg
  • Was regelmatig je handen met water en zeep
  • Vermijd drukte
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen

Heb je een kwetsbare gezondheid, overleg dan met je behandelaar of contactpersoon op welke manier de afspraak het beste plaats kan vinden.

Ben je nog niet bij ons bekend, maar wil je een afspraak maken dan heb je een verwijzing nodig. Lees hierover meer: 4 stappen naar Jeugd ggz.

Contact

Is er iets niet duidelijk of twijfel je ergens over, neem dan gerust contact met ons op.

 

Blijf op de hoogte van het actuele informatie  
Via de website van het RIVM (www.rivm.nl ) blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale landelijke informatienummer van de overheid: 0800-1351. 

Hulplijn voor psychosociale steun aan professionals in de zorg

Gratis modules voor zelfhulp