Wat betekent corona voor jouw behandeling?  

In verband met het coronavirus hebben we onze gebouwen en werkwijze aangepast. Denk bijvoorbeeld aan speciale looproutes, minder stoelen in de wachtkamer en meer afstand in de behandelkamer. Zo kunnen we je veilig ontvangen en kunnen onze collega’s veilig werken. We ontvangen je dus gewoon op onze locaties, maar blijven ook werken met beeldbellen en met telefonisch contact, zodat we flexibel contact met je kunnen houden.

We volgen bij ons werk altijd de actuele richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Ben je nog niet bij ons bekend, maar wil je een afspraak maken dan heb je een verwijzing nodig. Lees hierover meer: 4 stappen naar Jeugd ggz.

De belangrijkste maatregelen 

Afstand - Houd 1,5 meter afstand en geef elkaar de ruimte. Geef geen hand.

Wassen - Was vaak en goed je handen met water en zeep. Hoest en nies in je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg. 

Testen - Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen. 

Onze corona-huisregels

Op elke locatie hangen posters met specifieke aanwijzingen voor die locatie. Deze regels gelden voor iedereen. Via je contactpersoon hoor je wat de regels voor jouw afspraak betekenen. Vindt de afspraak bij jou thuis plaats, dan gelden de basisregels van het RIVM uiteraard ook. 

Heb je een kwetsbare gezondheid overleg dan met je contactpersoon op welke manier de afspraak het beste kan plaatsvinden. 

Is er iets niet duidelijk of twijfel je ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. 

Maak je je zorgen? 

Corona is niet zomaar voorbij. Maak je je zorgen over je eigen situatie of de situatie van een ander? Neem dan gerust contact met ons op via onze hulplijn. De hulplijn is op werkdagen bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-16.30 uur. Bel: 038 456 97 00. 

Zelfhulp - corona

Er zijn ook interessante gratis online-modules voor zelfhulp.

 

Blijf op de hoogte van de actuele informatie  
Via de website van het RIVM (www.rivm.nl ) blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale landelijke informatienummer van de overheid: 0800-1351.