Wie we zijn, wat we doen en nog meer

In ieder leven gebeuren er dingen die van invloed zijn op jouw levensgeluk. Daarom is goed leven voor iedereen anders en kan veranderen in de tijd. Het verschilt nogal of je een relatief zorgeloos bestaan leidt, of dat je een chronische ziekte hebt.
Misschien moet je wel omgaan met geldzorgen, ben je depressief of ben je al wat ouder en heb je hulp nodig bij de dagelijkse dingen. Hoe je situatie ook is, uiteindelijk willen we allemaal een goed leven. Op jouw eigen manier, want goed leven is voor iedereen anders. En dat is maar goed ook!

Lees verder over onze missie en visie. Wat is goed leven voor jou?

 

We willen onze zorg blijven verbeteren

We horen graag jouw mening. Zo kunnen wij onze zorg blijven verbeteren. Op deze pagina vind je alle informatie over tevredenheidsonderzoeken, klachten en de adviesraad cliëntenbelangen.

 

Vacatures

We zoeken in ons werk naar wat passend is; samen met cliënten en gezinnen, in onze teams en MDO’s en in contact met samenwerkingspartners en opdrachtgevers. Samen puzzelen, noemen we dat. 

Bekijk hier de actuele vacatures bij stichting Jeugd ggz.

 

Privacy

Het kan best goed zijn om te praten over je probleem en je behandeling. Dat kan leiden tot  ...

lees meer ...

Wachttijden

Als er een probleem is, wil je snel geholpen worden. Dat snappen we en daarom willen we onze wachttijden graag kort houden. Lees meer.

 

Afspraken rondom no-shows en te late afmeldingen

Bij Jeugd ggz maken we afspraken met elkaar hoe we omgaan met no-shows en te late afmeldingen. Je vindt deze afspraken hier