In ieder leven gebeuren er dingen die van invloed zijn op jouw levensgeluk. Daarom is goed leven voor iedereen anders en kan veranderen in de tijd. Het verschilt nogal of je een relatief zorgeloos bestaan leidt, of dat je een chronische ziekte hebt. Misschien moet je wel omgaan met geldzorgen, ben je depressief of ben je al wat ouder en heb je hulp nodig bij de dagelijkse dingen. Hoe je situatie ook is, uiteindelijk willen we allemaal een goed leven. Op jouw eigen manier, want goed leven is voor iedereen anders. En dat is maar goed ook!

Visie

Wij denken dat gezondheid met het hele leven te maken heeft, en niet alleen met psychische en lichamelijke aspecten. Om gezond te zijn en te blijven is veerkracht nodig en balans tussen de verschillende levensdomeinen. Balans vinden doe je dichtbij, in samenhang en vanuit eigen mogelijkheden en regie. Positieve gezondheid, noemen we dat.

Missie

We bevorderen positieve gezondheid en welzijn in brede zin. Hierbij richten we ons op de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Zodat ze beter kunnen om gaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijks leven.

Onze wens? Een zo goed mogelijk leven voor jou.

In ieder leven gebeuren er dingen die van invloed zijn op jouw levensgeluk. Wij ondersteunen je om vanuit jouw eigen mogelijkheden veerkrachtig te zijn. Zodat je beter kunt omgaan met het totaal van de uitdagingen en problemen in jouw leven.

wat is goed leven voor jou?