Gratis trainingen

Er is een aantal online modules die je zonder verwijzing, zonder begeleiding en zonder kosten kunt gebruiken. Deze trainingen werken goed als je klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het, door het volgen van een training die bij jou past, je klachten te verminderen of er zelf weer uit te komen.

Als je klachten te ernstig zijn en door de training niet volledig verdwijnen, kun je wel profiteren van de praktische handvaten. Door hier voor jezelf mee bezig te gaan kun je nieuwe tools leren. Tijd en aandacht besteden aan een training die bij jouw probleem past, is hoe dan ook goed!

Voor de modules kun je je eigen account aanmaken. Daarmee kun je steeds opnieuw inloggen om verder te gaan met waar je gebleven was. Je kunt zo veel trainingen volgen als je zelf wilt. 

 

Blij alcoholvrij

Drink je te veel? Je kunt er iets aan doen! In de training Blij alcoholvrij leer je in 7 sessies hoe je controle krijgt over je alcoholgebruik.

 

LekkerSlapen

Woelen is niet fijn. De uren op je klok voorbij zien tikken ook niet. Je kunt geen schaapje meer zien. Je wilt gewoon lekker slapen. In 5 sessies leer hoe je je nachtrust kunt verbeteren en word voortaan uitgerust en uitgeslapen wakker.

 

Mindfulness Training

Wil je meer mindful in het leven staan? In deze  zelfhulp training maak je in 9 sessies kennis met de basisbeginselen van mindfulness.

 

Pak je somberheid aan

Heb je last van somberheid? Je kunt er iets aan doen! In de training In zes sessies pak je somberheid aan krijg je informatie over somberheid. Je onderzoekt hoe jouw somberheid in elkaar zit en je leert stapje voor stapje wat je kunt doen om je minder somber te voelen.

 

Fluitend naar je werk

De training 'Fluitend naar je werk' is bedoeld voor iedereen die (langdurige) werkstress ervaart en hierdoor met minder plezier naar het werk gaat. In 6 sessies krijg je inzicht in het lontstaan van stress en hoe je er mee om kunt gaan en hoe je beter kunt ontspannen.

 

Minder Piekeren

Pieker je veel? Je kunt er iets aan doen! In de training Minder piekeren leer je in 7 sessies  hoe je je gepieker onder controle kunt krijgen.

 

inloggen voor alle modules